Trefpunt heeft inmiddels ruim 8 jaar ervaring met de planning, ontwerp en realisatie van tientallen grote en kleinere projecten voor gemeenten, scholen, bedrijven en particulieren. Onze systemen doen wat we beloven: probleemloos jarenlang zonnestroom leveren.

Klik op de kaart rechts  voor een overzicht van de meest recente projecten.

Het is ons vak om voor een een optimaal renderend systeem te ontwerpen, te leveren en te installeren waarmee u de komende 30 jaar zorgeloos uw eigen stroom op kunt wekken.

We leveren maatwerk afgestemd op uw huidig en toekomstig verbruik, dakgrootte, omgeving en buren (beschaduwing), aansluitmogelijkheden, uw persoonlijke voorkeur (zwarte of blauwe panelen, zichtbaar of zo plat mogelijk, op het dak of in de tuin) Kijk hier naar de mogelijkheden.

 

Wat doen we op dit gebied:

We leveren en installeren zelf zonnepanelen

Haalbaarheidsonderzoek:  onafhankelijke ontwerp, installatie-, aan/inkoop- en rendementsadviezen. Hierbij kunnen we putten uit jarenlange eigen ervaring en die van onze partners.

Kijk hier voor actuele prijzen

 

Fiscale voordelen

particulieren

Voor particulieren is de BTW op de aanschaf van de panelen terug te vragen: 21% voordeel.

In diverse gemeenten bestaat de mogelijkheid om een duurzaamheidslening aan te vragen. Klik hier om de mogelijkheden in uw gemeente te bekijken. Met deze duurzaamheidslening kunt u uw duurzame maatregelen tegen een zeer lage rente financieren. Met uw besparingen kunt u ruimschoots de rente en aflossing van deze lening betalen. Uw maandlasten dalen daarmee vanaf maand 1.

Bedrijven

Voor bedrijven zijn er diverse aantrekkelijke fiscale voordelen waarmee een overstap op zonnestroom nog voordeliger is (EIA, KIA, VAMIL, …) Bereken hier uw mogelijke voordeel..

Voor grootverbruikers bestata de mogelijkheid om SDE+ subsidie aan te vragen, waarmee u 15 jaar lang een gegarandeerde stroomprijs ontvangt, die hoger ligt dan de kostprijs.

In diverse gemeenten bestaat de mogelijkheid om een duurzaamheidslening aan te vragen. Klik hier om de mogelijkheden in uw gemeente te bekijken. Met deze duurzaamheidslening kunt u uw duurzame maatregelen tegen een zeer lage rente financieren. Met uw besparingen kunt u ruimschoots de rente en aflossing van deze lening betalen. Uw maandlasten dalen daarmee vanaf maand 1.

 

We leveren alle soorten panelen en omvormers; dunfilm, mono of polykristallijn, zwart of blauw, één of meerdere MPP trackers en leggen u graag de verschillen en overeenkomsten uit tussen de merken, soorten en toepassingen

Als zonnepanelen in uw situatie niet rendabel toe te passen zijn, zullen we dit ook meteen duidelijk maken. Een goed advies is uiteindelijk belangrijker dan verkoop van een systeem.

zonnepanelen leveren het meeste op als de combinatie van alle factoren geoptimaliseerd is:

· Soort panelen in combinatie met merk en type omvormer, de lengte en dikte van bekabeling, de plaatsing t.o.v. de zon, de beschaduwing, de ventilatie, het montagesysteem, ...

· Voldoende ventilatie en koeling van de panelen. Panelen die 10 graden koeler zijn leveren 5% meer energie! In de volle zon kunnen ongeventileerde panelen wel 100 graden worden.

 

Een PV systeem aanleggen is per onderdeel niet zo moeilijk, maar het geheel moet wel kloppen. Dit begint bij een goed ontwerp, afgestemd op uw individuele situatie.

Zo zal een optimaal uitgelegd oost-westdak meer op kunnen brengen dan een slecht uitgevoerd zuiddak. En zo zullen goedkopere panelen die goed zijn geïnstalleerd meer opleveren dan dure die slecht zijn aangelegd.

Om u altijd de beste combinatie tegen een scherpe prijs te kunnen bieden leveren we meerdere merken panelen en omvormers en bieden we diverse montagesystemen aan voor platte, golfplaten, pannen- en profielplaat daken met uitstekende garantievoorwaarden tot 25 jaar.

En bedenk: het kan altijd goedkoper én minder goed! Wij staan op een scherpe prijs en goede kwaliteit. Zowel van materiaal als in de uitvoering. Energietrefpunt moet het hebben van mond op mond reclame, van uw tevredenheid dus.

We werken daarom alleen met panelen die een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding hebben met alle relevante UL/Tüv en CE keurmerken, o.a.:

· BenQ 265—325 Wp(europa) zwarte panelen

· Hareon 255—270Wp Poly en Fullblack

· JA Solar –270 Wp Fullblack

· Tritec Trimax 260 –270 Wp

· REC 250—270 Wp (europa)

· Yingli 250 Wp (China)

· Conergy (Europa)

· LG 250—300 Wp (Korea)

· Solar Frontier dunfilm

· Stion 145 –155 Wp dunfilm

 

Met omvormers van o.a.

· SMA,  Solaredge optimizers en omvormers, Power-one, Fronius, Enphase Micro omvormers,

             Diehl AKO, Omnik, Goodwe

 

Garanties:

5 jaar op montage

5 tot 10 jaar standaardgarantie op de omvormers, vaak te verlengen tegen meerprijs tot 10, 15 of zelfs 20 jaar garantie

Minimaal 10 jaar op materiaalfouten en we bieden alleen panelen aan met ten minste 25 jaar 80% opbrengstgarantie

 

Trefpunt werkt samen met installatiebedrijven in verschillende regio’s, o.a. Agrienergie, REMAR, Benjamins, Northring, Alcedo, en kan bij grotere opdrachten snel opschalen door een uitgebreid netwerk.

Wij zijn gecertificeerd servicepartner van Kerstenergy gmbh, Fronius, Solaredge en houden onze kennis constant op peil door het volgen van relevante cursussen, beurzen, seminars en workshops op dit gebied.

 

Verder verzorgen we cursussen en presentaties voor diverse opdrachtgevers, zo verzorgen we een ééndaagse cursus voor de servicepartners van KerstEnergy GMBH.

Ook voor u kunnen we een cursus op maat aanbieden. Deze cursus sluit aan op de ISSO richtlijnen en kan dienen als voorbereiding op een officieel examen.

 

Neem contact op om een afspraak te maken voor een offerte of vraag een prijsopgave voor zonnepanenelen aan via onze LOCATIESCAN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zonnepanelen

Tekstvak: Home
Tekstvak: Werkwijze
Tekstvak: Achtergrond
Tekstvak: Prijzen
Tekstvak: Partners/leveranciers
Tekstvak: persberichten
Tekstvak: subsidies
Tekstvak: Cijfers en kengetallen
Tekstvak: rekenvoorbeelden
Tekstvak: Producten en diensten
Tekstvak: Zonnepanelen
Tekstvak: Projecten
Tekstvak: Zonnepanelen
Schueco MPE PS 60 Polykristallijn 250 WpSopray SR-195M  (Monokristallijn 195 Wp)Centro Solar S-Class 230 M54 Excellent mono 230 Wp blackFronius IG Plus 55V-3SMA SB 5000 TL-21SMA Mini Central STP 10000 TL-10

Een rendement van 12 % op uw spaargeld?

Met zonnepanelen kan dat

 

Zonne energie…

Elke dag opgewekt !

T: 0528-350490

Zonnestroom: Elke dag opgewekt !